Peruutusehdot

Peruutusehdot

Sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja(moniste pyydettäessä toimistolta).

Erityisehdot

Matkustaja voi peruuttaa matkan ilman erityistä syytä maksamalla toimistokulut, mikäli peruutus tapahtuu 28 vrk ennen matkan alkua.

-Toimistokulut 80 €. 4vkr tai pidemmillä matkoilla toimistokulut 200 €.

-Matkustajan peruuttaessa matkan 28 vrk ennen matkan alkua peritään häneltä toimistokulut ja palvelut joista ei saada hinnanpalautusta (esim. laivaliput, majoituspalvelut, jne.)

– Teatteri ja konserttimatkojen lipuista, jotka ovat MAKSETTU ja VARATTU niistä ei saa palautusta, vaan  veloitetaan lipun hinta varaajalta kokonaisuudessaan.

– Mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen matkaa, peritään 50 % matkan hinnasta.

– Myöhemmin kuin 14 vrk ennen matkaa peritään koko matkan hinta.

– Mikäli matkan peruuttamisesta ei ilmoiteta tai jos matkustaja ei saavu ilmoitettuille lähtöpaikoille, peritään häneltä koko matkan hinta.

Valmiin viisumin hinta jää aina asiakkaan maksettavaksi.  Venäjän konsulaattiin lähetettyjen asiakirjojen jälkeen matkasta peritään täysi hinta. Matkustaja ei ole oikeutettu matkahinnan palautukseen jos matka peruuntuu viisumin ym. asiakirjojen takia tai jos ne eivät ole ajallaan kunnossa. Esim. passin uusimisen takia (vanhan passin rikkoontuminen) ei ole oikeutta hinnan palautukseen.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin meistä riippumattomista syistä. Pidätämme oikeuden peruuttaa matka liian vähäisen osannottajamäärän vuoksi.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka: yllivoimaisen esteen johdosta ( esim. lakko, luonnonmullistus, poikkeustila yms).

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista jokaiselle matkalle. Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvitsemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta.

 

Rekisteröinnit

Y-tunnus 9209599-0

Kaupparekisteri, verohallinnon perustiedot, ennakkoperintärekisteri ja arvonlisäverovelvollisuus. Valtasen Liikenne Oy on vastuullinen matkanjärjestäjä, joka kuuluu Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin, rekisterinro 1041/16/Mj. Valmismatkaliikkeistä annetun lain(1080/94) mukainen vakuus on ajan tasalla Kuluttajavirastossa. Valvontaviranomainen on Kuluttajavirasto www.kuluttajavirasto.fi