Laatulupaus

Valtasen Liikenteen, Laatulupaus 1.1.2012

1. Tarjottavat liikennepalvelut

Valtasen Liikenne Oy tarjoaa linja- ja ostoliikenteen palveluja Varsinais- Suomen alueella.

Tilausliikenteen palvelut kohdistuvat eteläisen Suomen alueelle. Matkamme suuntautuvat pääosin kotimaahan mutta liikennöimme myös Venäjälle, Balttiaan, Keski-Eurooppaan ja Pohjoismaihin.

Kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajamme suorittavat kuljetustehtävät niin linja- kuin tilausliikenteessä tavoitteenaan asiakkaiden turvallinen ja miellyttävä matkustaminen.

Tilausliikenteessä asiakkaan toiveet ajat, paikat, reitit ja erikoistoiveet saatetaan kuljettajien tietoon, jotka pyrkivät toteuttamaan ne parhaansa mukaan.

Linjaliikennettä harjoitamme pääosin välillä Oripää- Pöytyä- Aura- Lieto as- Turku.

2. Palveluista ja niiden muuttumisesta tiedottaminen

Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme pääsääntöisesti osoitteessa www.valtasenliikenne.fi Ajantasaiset tiedot löytyvät kotisivuiltamme sekä matkahuollon aikataulu- ja reittihausta www.matkahuolto.fi.

Painetut aikataulut saatavina liikennöintialueemme MH- asiamieheltä, matkahuollosta ja linja- autoistamme. Kansilehteen on painettu aikataulun voimassaoloaika. Aikataulujen muutokset noudattavat pääosin peruskoulujen alkamis- ja päättymisajankohtia.

Linjaliikenteessä kuljetamme myös rahtia.

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Uusi taksa taulikko käteimaksajille on tulossa vuoden 2018. alkupuolella se laitetaan www-sivuille nähtäväksi.

MH- matka kortit kelpaavat reittiliikenteessämme 

4. Informaatio- ja lippujärjestelmät

Yhtiömme toimistoaika on ma – pe klo 8-16. Puhelinnumero toimistoon on 02 486 0455. Mahdollisten häiriötilanteiden varalle myös päivystys toimii numerossa 0400 785 242 tai 0500 785 242 ympäri vuorokauden.

Yrityksemme kuuluu Matkahuollon matka kortti järjestelmään.

5. Käytössä olevat ajoneuvot

Ajoneuvokalustomme koostuu noin 13:sta erikokoisista linja-autoista. Pyrimme suorittamaan kuljetustehtävämme ajoon parhaiten sopivalla kalustolla.

Pyrimme uudistamaan autokantaa säännöllisesti, jolla pyrimme takaamaan matkustavuusmukavuutta.

Linjaliikenteessä lastenvaunujen tai polkupyörien kuljettaminen on mahdollista auton tavaratilassa.

Kaikki turistibussimme on varustettu WC:llä ja ilmastoinnilla. Kaikista autoistamme löytyy turvavyöt. Suurimmassa osassa on myös alkolukko, joita asennetaan lisää mahdollisuuksien mukaan.

Autokalustomme huollamme säännöllisesti, jotta matkustaminen on mukavaa ja turvallista.

Lisää tietoa ja kuvia kalustostamme löytyy nettisivuiltamme.

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Yrityksellämme on henkilökuntaa noin 12 jotka ovat alansa osaajia. Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, jotka ovat suorittaneet lainmukaisen direktiivikoulutuksen.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä arvo. Nettisivuillamme olevan sähköpostiosoitteen kautta toivomme saavamme tietoa palvelujemme onnistumisesta ja kehittämistarpeista. Tallennamme kaikki risut ja ruusut ja pyrimme pikaisesti vastaamaan niihin. Tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin ryhdytään välittömästi, mikäli sellaisia ilmenee.

Loma-aikoina vastaus saattaa viivästyä pidempään.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaus

Kaluston rikkoutumistapauksissa järjestämme korvaavan kuljetuksen mahdollisimman nopeasti. Viivytyksestä johtuvia kuluja ei korvata.

Kaikki automme ovat vakuutettuja. Vakavissa vahinkotapauksissa vahingot korvataan vakiintuneen korvauskäytännön mukaisesti.

Matkan aikana särkyneet tai kadonneet matkatavarat korvataan ensisijaisesti matkustajan omasta matkatavaravakuutuksesta. Muussa tapauksessa korvataan tavaran käypä arvo, mikäli voidaan luotettavasti osoittaa tavaran olleen ehjä tai mukana lastaustilanteessa ja särkyminen tai katoaminen on johtunut autohenkilökuntamme virheellisestä toiminnasta. Asiakkaan itse lastatessa tavarat bussiin ne ovat hänen vastuullaan.

Pyrimme aina siihen, että vuorot ajetaan aikataulun mukaisesti. Kuitenkin sää-, keli- tai liikenneolosuhteista johtuvia viivästyksiä tai reittimuutoksia sattuu toisinaan ja näistä johtuvia välittömiä tai välillisiä kuluja ei korvata. Kuljettajien ensisijainen tehtävä on huolehtia matkan turvallisuudesta ja aikataulun noudattamisesta sääolosuhteiden sallimissa rajoissa.

8. Vammaisten ja liikuntarajoitteisten palvelut

Linjaliikenteessä kuljettaja auttaa liikuntarajoitteisia henkilöitä autoon nousussa ja autosta poistumisessa. Liikuntarajoitteisten tai vammaisten tarvitsemat apuvälineet voidaan kuljettaa turvallisesti tavaratilassa. Autojemme WC:t eivät sovellu vaikeavammaisten käyttöön.

Linjaliikenteessä käytettävät automme ovat helppokulkuisia leveillä ovilla ja käytävillä varustettuina.