Valtasen liikenne
1925

Kesäretki 28.-29.7.2022

 

Kesäretki Lepaa - Vehoniemi - Hatanpää - Pahkaparatiisi

To 28.7 

Lähtö: Lieto as, Fölin kääntöpaikka klo 7.40 - Shell pysäkki 7.55 - Terveyskeskuksen pysäkki klo 8.00 - Nuolemontietä ja Hämeentietä Renkoon.

Härkätien Kynttilässä on monenlaista katsottavaa ja täällä juodaan aamukahvit.

Matka jatkuu Hämeenlinnaan, josta Hopealinjan aluksella matkustetaan hämäläistä vesistöä pitkin Lepaalle: entinen kylä ja kartano, nykyinen Hämeen ammattikorkeakoulu ja instituutti, näytepuutarha ja viinintuottaja. Tänne meille on varattu ruokailu. Meille esitellään ja maistatetaan myös paikan viinejä, niitä mielellään myös myydään. Kun kukkivaa puutarhaakin on ihailtu, jatketaan Vanajaveden rannalle ja majoittaudutaan Hotelli Petäykseen. Siellä voi nauttia saunan löylyistä tai pulahtaa uimaan!

Pe 29.7

Runsas aamupala hotellilla ja klo 9.00 lähtö kohti Vehoniemen harjua: tutustutaan automuseoon oppaan johdolla ja juodaan aamupäiväkahvit. Täältä jatketaan Tampereelle Hatanpään Arboretumiin, puulajipuisto ja ruusutarha. Tähän aikaan ruusujen pitäisi tuoksua ja kukkia kauneimmillaan. Alueen kaksi kahvilaa palvelevat kävijöitä. Seuraavaksi onkin vuorossa ruokailu Pirkkalassa, nautitaan Tiinan Kotiruuan luonas. Viimeinen matkailukohde on Huittisissa Pahkaparatiisi. Tämä on yhden metsästä elantonsa hankkineen miehen hämmästyttävä aikaansaannos.

 

Matkan hinta: 170€/hlö 2hh:ssa ( 1hh:ssa 200€ ) sisältää linja-autokuljetuksen, pääsymaksut, opastukset, aamiaisen, 2 lounasta, iltapalan, kahvit Härkätien Kynttilässä ja automuseossa, viininmaistelun, sekä matkanjohtajan palvelut.

 

Sitovat ilmoittautumiset 10.6 mennessä

matkanjohtaja Raija-Liisa Pajula puh. 040-7331201 tai raijaliisa.pajula@gmail.com

 

Vastuullinen Matkanjärjestäjä Valtasen Liikenne yhteistyössä Liedon eläkeliiton kanssa

Peruutusehdot löytyvät Valmismatkat välilehdeltä

 

Matkan hinta ei sisällä peruutusturvamaksua, joten suosittelemme sellaisen matkavakuutuksen hankkimista, joka on voimassa maksupäivästä alkaen ja kattaa esim. sairaudesta aiheutuvat peruutuskulut.